Livelo Provcykling

Utanför Stockholm - Facebookgruppen "Livelo provcykling"

Det finns många Livelocyklar som rullar på gatorna runtom i Sverige. Vi har en Facebookgrupp där vi försöker matcha Liveloägare med personer som vill provcykla. Gå gärna med och fråga om det finns någon som bor nära dig som kan tänka sig att låna ut en cykel för en tur.

Gruppen hittar du här

I Stockholm

De flesta vill naturligtvis provcykla Livelon innan man beslutar sig för att köpa cykeln. Om du bor i Stockholmsområdet eller har vägarna förbi Stockholm finns vi på Karlavägen 2.

Har du inte möjlighet att komma och provcykla under våra ordinarie öppettider? Kontakta oss så ska vi göra allt för att försöka hjälpa till så att du får en möjlighet att provcykla.

Hyr i Stockholm innan du köper

Vill du eller känner du någon som skulle vilja hyra en Livelo och uppleva förändringen i vardagen på riktigt?
Nu kan du hyra en Livelo i en vecka (för 1 950kr) och testa på “The Better Life”. Vill du sedan köpa en egen Livelo dras självklart det du betalat för hyran av på priset för den nya cykeln. Hör av dig till oss på 08-122 011 02 eller info@livelo.se vid intresse eller frågor. Vi kan tyvärr bara erbjuda detta alternativ i Stockholm i dagsläget men avser att möjliggöra det i andra städer under året.